2023-04-03 10:30:00

Sevgili AGÜ Öğrencileri,

2023-2024 akademik yılı Değişim ve Erasmus programları için Online Başvurular 03 Nisan - 12 Nisan 2023 tarihleri arasında https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinden yapılabilecektir. Başvuru formunu portal sistemi üzerinden doldurabilirsiniz.

Başvuru sürecine başlamadan önce lütfen AGÜ Erasmus web sayfasında ve https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris adresinde yapılan duyuruyu dikkatle okuyunuz.

Başvuru sırasında ise soru işareti ile verilen İngilizce açıklamaları okuyunuz. 

Çağrılar revize edilmiştir ve buradan ulaşabilirsiniz. Lütfen çağrı duyurusunu dikkatlice okuyunuz.

Önemli! Bazı öğrencilerin not ortalamaları https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresinde güncellenmemiştir. Not ortalamanızı sistem üzerinde düzenlemek için aşağıda gösterilen adımları izlemenizi rica ederiz. 

ÖNEMLİ NOT: Transkriptinizi sisteme yüklemeniz gerekmemektedir.

ERASMUS BAŞVURU REHBERİ

1. Adım: https://erasmusbasvuru.ua.gov.tr/giris adresine girin ve "E-Devlet İle Giriş Yap" butonuna tıklayın

2. Adım: "Profil "e tıklayın ve "Eğitim Bilgileri "ni kontrol edin. Sistem tarafından verilen bilgiler doğru ise başvurunuzu başlatabilirsiniz. Genel not ortalaması güncellenmemişse, lütfen düzenle simgesine tıklayın ve genel not ortalamanızı UIS Sisteminde görünen güncel not ortalamasıyla değiştirin.

3. Adım: Düzenlemeden sonra, onay için beklemeniz gerekir. Düzenleme onaylanırsa, bunu "Onaylanan Eğitimler" üzerinde görebilirsiniz. Henüz onaylanmadıysa, "Onay Bekleyen Eğitimler "de görebilirsiniz. 

4. Adım: Düzenlemeniz Erasmus Ofisi tarafından onaylanırsa, başvuruyu tamamlayabilirsiniz.

Adım 5: Lütfen başvuru formunu çok dikkatli bir şekilde doldurun ve gerektiğinde sadece ilgili belgeleri yükleyin.